El cor del nostre negoci és el client i és per això que valorem la seva opinió per tal de ser cada dia millors en el nostre servei i producte. En City, busquem sempre la solució d’emmagatzematge que millor s’adapta a les necessitats dels nostres usuaris sempre oferint un servei al Client que no té rival.

El passat mes de maig, CITY SELF-STORAGE va decidir fer un qüestionari de satisfacció als seus clients i va comptar amb la professionalitat de la companyia ENALYZER per examinar-los. Més de 3000 clients, repartits en els nostres 6 mercats europeus, van participar en aquesta enquesta els resultats avui presentem.

Lleialtat

  • Totalment d'acord
  • Desacord

Satisfacció

  • Totalment d'acord
  • Desacord

La nostra prioritat, un client satisfet

Recomanaria CITY SELF-STORAGE als meus coneguts
En cas de necessitar un nou servei d'emmagatzematge, triaria CITY SELF-STORAGE
En conjunt, estic satisfet amb el servei de CITY SELF-STORAGE
CITY SELF-STORAGE és el perfecte proveïdor d'emmagatzematge

Satisfacció del client

La plantilla de CITY SELF-STORAGE és agradable, atent i complaent
En conjunt, rebo un bon servei personal
En CITY SELF-STORAGE compleixen les seves promeses
Els empleats coneixen el producte i saben de què parlen

“Ens sentim extremadament orgullosos dels resultats obtinguts, especialment amb aquells referents al nostre” Servei al Client “que han aconseguit puntuacions molt altes. Els resultats no deixen de il·lustrar el que realment creiem des CITY SELF-STORAGE: que el nostre negoci és més que una empresa de producte i que és una indústria en què el tracte amb el client, adaptant-se a les seves necessitats, i el somriure del treballador poden marcar una gran diferència. Amb aquests resultats, ens comprometem a seguir per aquest camí que un dia vam iniciar i així mantenir els alts nivells de la satisfacció del client, la nostra prioritat des de sempre “

Niels MeibomLarsen, COO Europe.