Et fem la vida més fàcil

Nosaltres estem encantats d’oferir-te una gran quantitat de serveis addicionals perquè tinguis la seguretat i confiança que tot serà molt més senzill. Durant la teva mudança, contacta amb qualsevol dels nostres centres i un qualificat equip de professionals t’assessorarà sobre els serveis que necessitis perquè et despreocupi de tot i no hagis de fer res. Deixa el treball a les nostres mans i nosaltres et farem la teva mudança i la teva vida més agradable. Permet-nos arribar a ser part de la teva vida, com el teu especialista local d’emmagatzematge.

A sota podràs trobar els serveis addicionals que tenim i la informació més detallada respecte a aquests serveis.

Teu mudança a qualsevol part del món

City Self-Storage treballa conjuntament amb empreses especialitzades i expertes en el sector mudances que ens permeten realitzar la teva mudança a qualsevol lloc.

Serveis de Mudances

City Self-Storage treballa conjuntament amb empreses especialitzades i expertes en el sector mudances, que ens permeten realitzar la teva mudança a qualsevol lloc.

A City Self-Storage ens encarreguem de tot perquè no t’esforcis i gaudeixis amb la teva mudança. Truca’ns i demana’ns pressupost a qualsevol part del món. Per a nosaltres res és impossible i et donarem solucions a qualsevol necessitat de trasllat. Posa’t en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon gratuït o visita el teu centre més proper.

Visiteu la web de mudances

Directora de Logística
Laura Chacon

Direcció:
Carretera Real 141-143 5ta Planta
Sant Just Desverm 08023

Tel: 900 250 900
Email: laura.chacon@bluespace.es

Horari Oficina
Dilluns 09:00 – 17:00
Dimarts 09:00 – 17:00
Dimecres 09:00 – 17:00
Dijous 09:00 – 17:00
Divendres 09:00 – 17:00
Dissabte Cerrado
Diumenge Cerrado