Fer carrera en City Self-Storage

Som una empresa en expansió constant i és per això que estem en procés continu de selecció de col.laboradors.

En CITY SELF-STORAGE creiem que la nostra somriure és la nostra gran diferència. El que més valoren els nostres clients, després de la seva estada, és el tracte rebut.

Per això, busquem persones amb clara vocació per l’atenció al públic, proactives i innovadores, que desitgin formar part d’un projecte comú en ple desenvolupament.

Cada un dels nostres centres és gestionat a nivell local, de manera que el personal del mateix es responsabilitza tant de l’administració, com d’oferir els nostres serveis i l’atenció als nostres clients.

Si vols formar part del nostre equip, envia’ns un CV amb fotografia recent a l’adreça de correu electrònic:

recursos.humanos@bluespace.es

O a les nostres oficines centrals:

Carretera Real (N-340) 141-143, 5ª Planta CP: 08960 San Just Desvern
Ref: CV

“El repte que tenim dia a dia és adaptar la nostra oferta a les necessitats canviants dels nostres clients, sense importar si són privats o empreses. Hem d’escoltar a cada un dels nostres clients, i llavors proposar una solució que s’adapti a les seves necessitats.

“Això és el que ens diferencia cada dia, ja que cada client és únic i per tant cada solució ha de ser personalitzada. És molt gratificant satisfer les necessitats dels nostres clients i saber que hem fet el nostre màxim esforç per aconseguir una diferència important en les seves vides. ”

“Alguns clients no coneixen el concepte del self-storage quan ens visiten per primera vegada. Per tant és molt important des del primer contacte guanyar la seva confiança i prendre’ns el temps d’escoltar les seves necessitats, perquè nosaltres sabem com trobar la solució a aquests requeriments. La clau es troba en proveir la informació suficient i correcta perquè el client pugui prendre la decisió correcta i fonamentada. Seguir per aquest camí no sempre és fàcil. Tanmateix, la flexibilitat del nostre servei permet que ens adaptem als requisits d’espai de els clients i que aconseguim regirar les seves necessitats. “.

“Com en qualsevol treball, trobar noves persones sempre és divertit, però el més important i agradable de treballar a City Self Storage per a mi és que amb el temps, els nostres clients arriben a ser clients regulars i que d’aquesta manera nosaltres vam arribar a conèixer les seves necessitats i requeriments. Quan els nostres clients arriben a utilitzar qualsevol dels nostres serveis, no ho considerem com una simple transacció, és per a nosaltres com l’inici d’una relació llarga i duradora. Això és el que fa realment important que mirem per ells correctament. ”