Nota Legal i Política de Privacitat

1. Avís legal i Política de privacitat

Aquesta pàgina web és propietat de Blue Self-Storage, S.L., i té caràcter merament informatiu sobre els serveis de lloguer d’espais que presta la nostra empresa. El fet d’accedir a aquesta pàgina implica el coneixement i acceptació dels següents termes i condicions d’ús.
El nom del domini www.bluespace.es, està enregistrat a favor de Blue Self-Storage, SL, amb CIF B62922604 i domicili social en Carrer Bravo Murillo 194, 28020 Madrid, elèfon de contacte +34 900.250.900 i adreça de correu electrònic eduard.bosch@bluespace.es. Les dades Registrals del domini són Registre Mercantil de R.M. Barcelona, ​​Tom 34869, Foli 42, Full B252799, Inscripció 1ª.

2. Propietat intel·lectual de la web.

Tots els drets de propietat intel·lectual del contingut d’aquesta pàgina web i el seu disseny gràfic, són propietat exclusiva de Blue Self-Storage, S.L., i és a qui li correspon l’exercici exclusiu dels drets d’explotació dels mateixos. Així, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i modificació, total o parcial, sense prèvia autorització expressa de Blue Self-Storage, S.L. De la mateixa manera, tots els signes distintius, marques, noms comercials o signes de qualsevol classe continguts en aquesta pàgina web estan protegits per llei.

3. Contingut del web i enllaços.

Blue Self-Storage, S.L. no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts de la seva pàgina web, sent responsabilitat exclusiva de la persona que accedeix a ells o els utilitza. Tampoc assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en les pàgines web de tercers a les que es pugui accedir a través d’enllaços des de la pàgina www.bluespace.es. La presència d’aquests enllaços té una finalitat informativa, i no constitueixen en cap cas una invitació a la contractació de productes o serveis que es puguin oferir en la pàgina web de destí. En el cas que Blue Self-Storage, S.L. tingués coneixement efectiu que l’activitat o la informació a què remetin aquests enllaços és il·lícita, constitutiva de delicte o que pot lesionar béns o drets de tercers susceptibles d’indemnització, actuarà amb la diligència necessària per suprimir o inutilitzar l’enllaç corresponent a la major brevetat possible.

4. Intercanvi o difusió d’informació.

Blue Self-Storage, S.L. declina tota responsabilitat derivada de l’intercanvi d’informació entre usuaris a través de la seva pàgina web. Especialment no ens fem responsables de l’ús que els menors puguin fer d’ella en cas que els continguts a que tinguin accés puguin ferir la seva sensibilitat.

5. Actualització i modificació de la pàgina web.

Blue Self-Storage, S.L. es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en la seva pàgina web, i la seva configuració o presentació, en qualsevol moment, sense previ avís i sense assumir cap tipus de responsabilitat per fer-ho.

6. Indicacions sobre aspectes tècnics.

Blue Self-Storage, S.L no assumeix cap responsabilitat derivada de problemes tècnics o errades en els equips informàtics, que es produeixin durant la connexió a Internet, o que puguin ser originats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del seu control.
Des Blue Self-Storage, S.L. no es garanteix l’absència de virus i altres elements que puguin causar danys en els sistemes informàtics, els documents electrònics o els fitxers d’usuari d’aquesta pàgina web o de pàgines web de tercers, i no es responsabilitza dels danys i perjudicis que es puguin arribar a produir per aquests motius. De la mateixa manera, no es responsabilitza davant possibles danys i perjudicis que pugui patir l’usuari com a conseqüència d’errors, defectes o omissions en la informació que facilita quan procedeix de terceres fonts.

7. Tractament de dades de l’usuari.

Quan l’usuari facilita les seves dades de caràcter personal i / o de currículums utilitzant els nostres formularis o e-mails de contacte, està autoritzant expressament a Blue Self-Storage, S.L. al tractament automatitzat de les seves dades personals per poder atendre les seves peticions de serveis i / o gestionar la seva participació al alguns dels nostres processos de selecció. Blue Self-Storage, SL, inclourà les dades facilitades per l’usuari en un fitxer de la seva titularitat que comptarà amb totes les mesures de seguretat necessàries i exigides per la normativa vigent en matèria de protecció de dades, tot això en compliment de la normativa vigent RGPD (UE) 2016/679. Blue Self-Storage, S.L. no cedirà o comunicarà a tercers les dades rebudes sense consentiment exprés de l’usuari, excepte en el cas que la comunicació sigui necessària per prestar-li el servei que l’usuari ens hagi sol·licitat. L’usuari podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició i tots aquells que li són reconeguts per la citada normativa, dirigint-se per escrit a Blue Self-Storage.