Què és el self-storage?

City Self-Storage et proporciona un lloc segur, còmode i de fàcil accés perquè per tu mateix puguis accedir al teu traster, siguis particular o empresa i per curts o llargs períodes de temps d’acord a les teves necessitats.
Pots llogar el teu propi traster segur, net i totalment privat, pel fet que poses la teva cadenat i obtens el teu codi d’accés personal. Tenim trasters des de 1 fins a 100 m2 i diferent tipus de material d’embalatge que et complementa el servei perquè tinguis més comoditat en desar les teves coses.

Tenim un servei molt complet per a tu, com el nostre sofisticat accés 24 hores, amb seguretat total, càmeres de vigilància, i codi d’accés personal, el que et permet accedir els 7 dies de la setmana, 365 dies l’any. El nostre sistema et dóna la certesa i seguretat respecte als qui tenen accés al teu traster personal.

Diferent al servei d’emmagatzematge en grans guardamobles, el nostre concepte de Self-Storage et permet entrar quan vulguis, ia l’hora que ho necessitis al teu traster sense tenir cap tipus de càrrec addicional. Així podràs visitar freqüentment que estarem complaguts d’ajudar-te i atendre’t.

Pots emmagatzemar pràcticament qualsevol cosa, gairebé sense importar la mida, des de gabinets grans, armaris, llits, arxius d’empreses, ordinadors, bicicletes fins a qualsevol tipus de moble, sempre que no sigui algun tipus de material inflamable, perible o il legal.
Llegiu més sobre les característiques i avantatges de les nostres solucions d’emmagatzematge.